Proteze dentare pe implanturi - Soluția modernă pentru o dantură perfectă

Descoperiți soluția modernă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă sau a întregii arcade dentare: protezele dentare pe implanturi. Aflați mai multe despre avantajele acestor proteze dentare durabile și estetice, care oferă un aspect natural și un nivel mare de confort, asemănător cu cel al dinților naturali. Citiți acum pentru a vă bucura din nou de o dantură frumoasă și funcțională!
Siguranța și confortul oferit de protezele dentare sunt esențiale pentru a vă putea bucura din nou de o dantură frumoasă și funcțională. Protezele dentare pe implanturi sunt o soluție modernă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă și pentru a oferi un zâmbet perfect.
10

Ce sunt protezele dentare pe implanturi?

Protezele dentare pe implanturi sunt o soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă sau a întregii arcade dentare. Acestea sunt alcătuite din două părți principale: implantul dentar și proteza dentară propriu-zisă.
Implantul dentar este un mic șurub din titan, care este plasat în osul maxilarului sau mandibulei și care va juca rolul unei rădăcini artificiale pentru noul dinte sau proteză dentară. După ce osul se vindecă în jurul implantului, acesta va fi ferm fixat în os, oferind o bază solidă și stabilă pentru proteza dentară.
Proteza dentară este apoi fixată pe implant prin intermediul unui conector special, oferind un nivel mare de stabilitate și confort, asemănător cu cel al dinților naturali. Protezele dentare pe implanturi pot fi utilizate pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți sau chiar întreaga dantură.

Avantajele protezelor dentare pe implanturi

Protezele dentare pe implanturi oferă o serie de avantaje față de alte tipuri de proteze dentare:
Aspect natural: Protezele dentare pe implanturi au un aspect foarte natural și se integrează perfect în dantură, oferind un zâmbet frumos și estetic.
Confort: Protezele dentare pe implanturi sunt foarte confortabile și oferă o senzație asemănătoare cu cea a dinților naturali, fără să alunece sau să se miște în timpul masticării sau a vorbitului.
Durabilitate: Protezele dentare pe implanturi sunt o soluție durabilă și pe termen lung pentru înlocuirea dinților lipsă. Implanturile dentare sunt concepute pentru a dura mai mulți ani și pot dura chiar și o viață întreagă cu o bună îngrijire.
Îmbunătățirea sănătății orale: Protezele dentare pe implanturi ajută la menținerea sănătății orale, deoarece împiedică resorbția osoasă și pot preveni problemele asociate cu dinții lipsă sau deteriorați, cum ar fi problemele de alimentație și dificultăți de vorbire.
Funcționalitate îmbunătățită: Protezele dentare pe implanturi oferă o funcționalitate îmbunătățită, permițând pacienților să mestece și să vorbească cu ușurință, fără să fie nevoie să se gândească la protezele dentare care alunecă sau se mișcă.

În general, protezele dentare pe implanturi reprezintă o soluție modernă, eficientă și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă și pentru a oferi un zâmbet perfect.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare