Proteze dentare pe capse - o solutie durabila si estetica

Protezele dentare pe capse sunt o optiune populara pentru cei care cauta o solutie durabila si estetica pentru inlocuirea dintilor pierduti. Acestea sunt proteze dentare fixe care sunt ancorate in mod sigur in gura cu ajutorul unor capse, oferind o solutie permanenta pentru cei care isi doresc un zambet nou.
10

Ce sunt protezele dentare pe capse?

Protezele dentare pe capse sunt proteze dentare fixe care sunt ancorate in mod sigur in gura cu ajutorul unor capse. Capsele sunt niste elemente de fixare care sunt atasate la dintii naturali ai pacientului si care sustin proteza dentara. Acestea sunt o optiune populara pentru cei care isi doresc un zambet nou, mai ales pentru cei care au pierdut dinti din cauza cariilor, a parodontopatiei sau a altor probleme dentare.

Avantajele protezelor dentare pe capse

Protezele dentare pe capse au multe avantaje fata de alte tipuri de proteze dentare. Ele sunt o solutie permanenta si stabila, oferind pacientului confort si siguranta. In plus, acestea sunt usor de intretinut si de curatat, ceea ce le face ideale pentru pacientii care isi doresc o solutie practica si eficienta.

Procedura de aplicare a protezelor dentare pe capse

Procedura de aplicare a protezelor dentare pe capse poate dura mai multe sedinte la dentist. In prima sedinta, dentistul va pregati dintii naturali ai pacientului si va lua amprenta gurii pentru a crea proteza dentara. In urmatoarele sedinte, proteza dentara va fi ajustata si fixata cu ajutorul capselor. Dupa aplicare, pacientul va trebui sa acorde o atentie deosebita igienei dentare si sa mearga la controale regulate la dentist pentru a verifica integritatea si functionalitatea protezei.

Cate tipuri de capse exista?

Exista mai multe tipuri de capse care pot fi utilizate pentru a fixa protezele dentare pe capse. Unele dintre cele mai populare optiuni includ capsele de zirconiu, capselele de ceramica si capselele de metal. Fiecare tip de capsare are avantajele si dezavantajele sale, si este important sa discutati cu dentistul dumneavoastra despre care tip de capsare este cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra specifice.

Cat de durabile sunt protezele dentare pe capse?

Protezele dentare pe capse sunt o solutie durabila pentru inlocuirea dintilor pierduti. In general, acestea pot dura mai multi ani cu ingrijire corespunzatoare si vizite regulate la dentist pentru verificari si ajustari. Cu toate acestea, durabilitatea protezelor dentare pe capse poate varia in functie de mai multi factori, inclusiv igiena orala, dieta si obiceiurile dentare ale pacientului.
Protezele dentare pe capse sunt o solutie durabila si estetica pentru inlocuirea dintilor pierduti. Acestea ofera pacientilor un zambet nou si permanent, cu ajutorul unor capse sigure si stabile.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare