Fatete Dentare - Soluția Pentru Un Zâmbet Perfect

Descoperă cum funcționează fatetele dentare și când sunt recomandate, cum se realizează procedura de plasare a acestora și cum trebuie întreținute pentru a asigura durabilitatea și longevitatea. Află cum fatetele dentare pot îmbunătăți aspectul și estetica zâmbetului tău și transformă-ți zâmbetul într-unul perfect cu ajutorul acestei opțiuni estetice de ultimă generație.
10

Ce sunt fatetele dentare și cum funcționează?

Fatetele dentare sunt huse subțiri, personalizate și făcute din porțelan sau compozit, care sunt aplicate pe partea frontală a dinților. Acestea au rolul de a îmbunătăți aspectul și estetica zâmbetului, făcându-l mai luminos și mai atractiv. Fatetele dentare sunt o opțiune excelentă pentru problemele dentare mai serioase, cum ar fi dinții decolorați, disproporționați sau cu fracturi, sau pentru a umple decalajele dintre dinți.

Când sunt recomandate fatetele dentare?

Fatetele dentare sunt recomandate în cazurile în care pacienții doresc să-și îmbunătățească aspectul zâmbetului. Acestea pot fi utilizate pentru a corecta dinți decolorați, disproporționați sau cu fracturi, sau pentru a umple decalajele dintre dinți. Este important de menționat că fatetele dentare nu sunt o soluție pentru probleme de sănătate dentară, cum ar fi cariile sau afecțiunile gingiilor. Înainte de a fi realizate fatetele dentare, orice problemă de sănătate dentară trebuie tratată în mod corespunzător.

Procedura de plasare a fatetelor dentare

Procedura de plasare a fatetelor dentare poate varia în funcție de nevoile pacienților. În general, procesul implică pregătirea dinților, luarea amprentelor și plasarea fatetelor dentare. În cazul în care pacienții au dinți decolorați, se poate face o procedură de albire înainte de plasarea fatetelor. În cazul în care dinții sunt disproporționați sau au fracturi, se poate face o pregătire a dinților prin îndepărtarea unei cantități minime de smalț dentar. Procedura poate fi realizată în una sau mai multe ședințe, în funcție de complexitatea cazului.

Întreținerea fatetelor dentare

Pentru a asigura durabilitatea și longevitatea fatetelor dentare, pacienții trebuie să aibă grijă de igiena dentară și să evite alimentele și băuturile care pot pata sau deteriora fatetele dentare. În plus, pacienții ar trebui să viziteze regulat medicul dentist pentru a verifica starea fatetelor dentare și pentru a efectua procedurile de curățare și întreținere. Dacă pacienții observă orice probleme cu fatetele dentare, ar trebui să contacteze medicul dentist cât mai curând posibil pentru a le remedia.

Avantajele și dezavantajele fatetelor dentare

Avantajele fațetelor dentare includ îmbunătățirea esteticii zâmbetului, corectarea problemelor dentare și creșterea încrederii în sine. În plus, fatetele dentare necesită puțină pregătire a dinților și pot fi realizate relativ rapid. Dupa aplicarea fațetelor pacienții pot experimenta sensibilitate dentară temporară după plasarea fatetelor dentare și trebuie să aibă grijă de igiena dentară pentru a preveni cariile și afecțiunile gingiilor.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare