Preturi Servicii Stomatologice

Informatii Despre Preturile la Serviciile Stomatologice

PRETURI SERVICII STOMATOLOGICE

La Cabinetul Stomatologic Horvat Dental, ne angajăm să oferim servicii stomatologice de înaltă calitate și prețuri accesibile, pentru a ne asigura că pacienții noștri beneficiază de cea mai bună îngrijire dentară. Suntem conștienți că alegerea unui cabinet stomatologic poate fi o decizie importantă, iar prețurile pot fi un factor important în decizia finală. În acest sens, am creat o listă de servicii dentare pe care le oferim, împreună cu prețurile orientative pentru fiecare.

CONSULTATIE STOMATOLOGICA COMPLETA: de la 200 RON
În cadrul acesteia, medicul stomatolog va examina starea generală a dinților, gingiilor și cavității bucale și va oferi un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor fiecărui pacient în parte.
DETARTRAJ SI IGIENIZARE: de la 300 RON
Aceste proceduri sunt esențiale pentru menținerea sănătății orale și prevenirea cariilor și a bolilor gingivale.
ALBIRE DENTARA PROFESIONALA: de la 900 RON
Cabinetul nostru utilizează tehnologii moderne și produse de calitate pentru a oferi pacienților un zâmbet alb și luminos.
TRATAMENT CARII: prețul variază în funcție de gradul de afectare a dinților
Tratamentul cariilor este un proces necesar pentru îndepărtarea materialului afectat și reconstruirea structurii dintelui afectat.
TRATAMENT DE CANAL (endodontic): de la 500 RON
Această procedură este recomandată în cazul infecțiilor sau inflamațiilor la nivelul dinților și poate salva dinții deteriorați înainte ca aceștia să fie pierduți definitiv.
EXTRACTIE DENTARA SIMPLA: de la 400 RON
Extracția dentară este necesară în cazul în care un dinte este deteriorat iremediabil și nu mai poate fi salvat prin alte proceduri stomatologice.
PROTEZE DENTARE: de la 1000 RON
Protezele dentare pot fi necesare pentru înlocuirea dinților lipsă, oferind pacienților o soluție estetică și funcțională.
COROANE DENTARE DIN ZIRCONIU: de la 1800 RON
Coroanele dentare din zirconiu reprezintă o soluție modernă și durabilă pentru restaurarea dinților deteriorați sau lipsă.
FATETE DENTARE CERAMICA PRESATA: de la 1400 RON
Fatetele dentare sunt o soluție estetică excelentă pentru corectarea aspectului dinților și îmbunătățirea zâmbetului.
INLAY-URI si ONLAY-URI: de la 800 RON
Acestea sunt soluții moderne pentru restaurarea dinților afectați de carii sau alte probleme dentare.
APARAT DENTAR FIX SAU MOBIL: de la 2500 RON
Aparatele dentare sunt necesare pentru corectarea poziției dinților și a mușcăturii, îmbunătățind nu doar aspectul, ci și sănătatea orală pe termen lung.
IMPLANT DENTAR: de la 3500 RON
Implantul dentar este o soluție modernă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă, oferind pacienților o alternativă durabilă și estetică la protezele dentare tradiționale.
IMPLANT DENTAR ZIRCONIU: de la 4500 RON
Această procedură poate fi necesară în cazul în care un dinte este pierdut definitiv și trebuie înlocuit pentru a restabili funcționalitatea și estetica zâmbetului.
TRATAMENT PARODONTAL: de la 800 RON
Tratamentul paradontal este necesar în cazul afecțiunilor gingivale sau al parodontitei, pentru a preveni pierderea dinților și a menține sănătatea orală.

La Cabinetul Stomatologic Horvat Dental, suntem dedicați să oferim tratamente de calitate și prețuri accesibile, pentru a ne asigura că pacienții noștri au acces la cea mai bună îngrijire dentară. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații despre serviciile noastre sau pentru a programa o consultație stomatologică completă.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare