Coroane dentare din zirconiu - tratamentul ideal pentru dinții deteriorați

Aflați cum coroanele dentare din zirconiu pot înlocui dinții deteriorați sau slabi într-un mod durabil și estetic. Descoperiți beneficiile acestui tratament și cum se aplică coroanele dentare din zirconiu. Alegeți o opțiune sigură și biocompatibilă pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră. Contactați-ne acum pentru a obține mai multe informații și pentru a face o programare.
10

Ce sunt coroanele dentare din zirconiu?

Coroanele dentare din zirconiu sunt proteze dentare folosite pentru a înlocui dinții deteriorați sau slabi. Ele sunt realizate dintr-un material ceramic dur și rezistent la uzură, numit zirconiu, care se potrivește perfect cu restul dinților și oferă un aspect natural.

De ce să alegeți coroanele dentare din zirconiu?

Există mai multe motive pentru care ar trebui să alegeți coroanele dentare din zirconiu în locul altor opțiuni disponibile. În primul rând, zirconul este un material biocompatibil, ceea ce înseamnă că este foarte puțin probabil să cauzeze reacții alergice sau intoleranțe. Acesta este un avantaj major pentru pacienții care au probleme de sănătate și nu pot tolera alte tipuri de coroane dentare.
De asemenea, coroanele dentare din zirconiu sunt foarte rezistente la uzură și pot rezista foarte bine la presiunea exercitată de mușcătura și mestecarea alimentelor. Ele sunt ideale pentru pacienții care au o grindă dentară puternică și necesită o proteză dentară durabilă.

Cum se aplică coroanele dentare din zirconiu?

Procedura pentru aplicarea coroanelor dentare din zirconiu implică mai multe etape. Înainte de a se aplica coroana dentară, se îndepărtează o parte din smalțul dinților pentru a face loc protezei dentare. Apoi, se ia o amprentă a dinților pentru a crea o coroană dentară personalizată, care se va potrivi perfect în cavitatea dintre dinți. Coroana dentară este apoi fixată în loc cu ajutorul unui adeziv dentar.

Care sunt beneficiile coroanelor dentare din zirconiu?

Coroanele dentare din zirconiu sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor la uzură, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru pacienții care caută un tratament pe termen lung pentru dinții lor deteriorați sau slabi. De asemenea, aceste coroane dentare oferă o estetică foarte bună și se potrivesc perfect cu restul dinților, ceea ce le face să arate cât mai natural posibil.

Cine poate beneficia de coroanele dentare din zirconiu?

Coroanele dentare din zirconiu sunt potrivite pentru aproape toți pacienții, indiferent de vârstă sau de gradul de deteriorare a dinților. Acestea sunt în special recomandate pentru pacienții care au alergii la alte materiale sau pentru cei care au un suport dentar puternic și au nevoie de o proteză dentară rezistentă. De asemenea, coroanele dentare din zirconiu sunt ideale pentru pacienții care doresc să aibă un zâmbet natural și sănătos, deoarece se potrivesc perfect cu restul dinților.

Unde puteți beneficia de tratamentul cu coroane dentare din zirconiu?

Dacă sunteți interesat să beneficiați de tratamentul cu coroane dentare din zirconiu, puteți să luați legătura cu cabinetul nostru stomatologic. Echipa noastră de medici dentiști are experiență în aplicarea coroanelor dentare din zirconiu și va asigura că veți primi cele mai bune rezultate posibile. Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație și pentru a afla mai multe despre opțiunile de tratament disponibile pentru dumneavoastră.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare